Ik ben geboren in de warmste maand van het jaar 1971 in de Hoppestad Poperinge. Na mijn humaniora aan het Sint Fransiscusinstituut zette ik mijn studies verder in Gent waar ik de opleiding ‘Fysische behandelingen optie kinesitherapie’ volgde. Vanaf 1994 ging ik fulltime aan de slag als zelfstandig kinesitherapeute en in 2000 was de tijd rijp om mijn eigen praktijk op te starten.

Het ondernemersbloed zit in mijn genen. Gedrevenheid, leergierigheid, empathisch vermogen, luisterbereidheid en enthousiasme bepalen mijn karakter en zijn dan ook onontbeerlijk vervlochten met mijn dagtaak. Werken als kinesitherapeute geeft me nog steeds ontzettend veel voldoening. Enerzijds om de zorg naar anderen toe en anderzijds voor de dankbaarheid van mijn patiënten. Jullie staan dan ook centraal, elke dag opnieuw. Om jullie nog beter te kunnen behandelen en op de hoogte te blijven van de meest recente behandelingstechnieken heb ik de voorbije jaren heel wat nascholingscursussen gevolgd. 

Als kinesitherapeute bouw je heel vaak een vertrouwensband op. Voor mij staat de mens voorop, ongeacht de problematiek van zijn revalidatieproces. Daarom heb ik de vierjarige opleiding integratieve psychologie gevolgd. Integratieve psychologie werkt vanuit de combinatie van verschillende vormen van psychotherapie. Omdat elke mens een unieke benadering nodig heeft, pas ik mijn ondersteuning aan aan de noden en de eigenheid van de patiënt. Een luisterend oor zijn, vind ik essentieel omdat ik overtuigd ben dat dit bijdraagt in het onderzoek naar de juiste en nodige ondersteuning van elke individuele patiënt. Dit alles doe ik vanuit een ontvankelijke en warme houding t.o.v. jou als persoon en het verhaal dat je meebrengt.

Mijn jaren ervaring als kinesitherapeute vormen een meerwaarde voor mezelf, maar ook voor de patiënt. Via deze weg wil ik alle patiënten, elk met hun eigen verhaal, bedanken voor de weg die we samen afleggen.